Het doel van bodycontouring is niet om grote hoeveelheden gewicht te verliezen, maar om het onderliggende ondersteuningsweefsel en de vorm van uw lichaam te versterken en te verbeteren. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die al gewicht verloren hebben of voor iedereen die dicht bij hun beoogde niveau van fitheid is, maar een beetje extra hulp wil om hun lichaam er zo goed mogelijk uit te laten zien.
Er zijn veel verschillende tools die kunnen helpen met dit proces.

EMSlim maakt gebruik van magnetische golven, zoals die worden gebruikt in een MRI-machine, om spieren te dwingen om ongeveer 20.000-30.000 keer in 30 minuten samen te trekken. De behandeling was bedoeld om spieren op te bouwen, maar de onderzoekers ontdekten al snel dat het nabijgelegen vetcellen ook doodde.

De behandelingen zijn alleen gericht op de skeletspieren en niet op de gladde spieren van de organen.

Sporters, met name langeafstandslopers en fitnessliefhebbers, waren vooral blij met hun EMSlim-behandelingen omdat het spieren opbouwt terwijl het vet afneemt.

ook vrouwen bij wie de rectusspieren splitsen tijdens de zwangerschap en de bevalling, als een andere groep die baat kan hebben bij deze behandeling omdat het creëren van nieuwe spieren de scheiding kan helpen verminderen.

Het systeem heeft echter beperkingen. “Het is niet echt ideaal voor mensen die zwaarlijvig zijn. Zij moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken. Als ze dat niet doen, zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om enig verschil te zien.

“Dit apparaat levert 20.000-30.000 gedwongen spiercontracties in een sessie van 30 minuten!”

Met revolutionaire behandelingen, kunt u niet alleen vet elimineren, maar ook spierdefinitie bereiken zonder downtime of eindeloze uren in de sportschool. Het EMSlim-systeem kan u helpen bij het verwijderen van ongewenst vet en het toevoegen van spiermassa dit helpt u met al die bezwete uren die u in de sportschool doorbrengt.
Compleet unieke technologie voor het vormgeven van het lichaam.” Niet alleen vermindert het vet, maar vormt het ook de onderliggende spieren,

EMSlim kan u op weg helpen de 6-pack te krijgen die u altijd al wilde hebben