Billen zijn geweldig, dat weten wij vrouwen ook!

Een behandeling van 30 minuten leidt tot het zelfde effect als 20.000-30.000 squats of 20.000-30.000 sit-ups en het resultaat? Gelifte en strakkere billen!

Strakke billen zijn helemaal in. Billen hoeven niet meer plat en onzichtbaar te zijn. In navolging van supersterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicky Minaj en Beyoncé is het voor deel vrouwen de ultieme droom om over strakke, maar ronde billen te beschikken.

Grote, ronde billen zijn sexy en mooi

Om te beginnen willen we benadrukken dat veel mannen het helemaal niet mooi vinden als een vrouw platte billen heeft. Dunne vrouwen leggen het vaak af tegen wat vollere vrouwen. Helemaal wanneer de vrouw over een grote, ronde kont beschikt.

Wetenschappelijk onderzoek toont ook aan dat vrouwen met dikkere billen intelligenter zijn en intelligentere kinderen zullen voortbrengen. Instinctief speelt dat een rol bij mannen die op zoek zijn naar een partner.

De juiste voeding

Ook eten en drinken is heel belangrijk. Je hebt de juiste bouwstoffen nodig om aan je killerbooty te werken. Denk aan de juiste combinatie van gezonde vetten en eiwitten.

Hoe werkt het billenverstevigingsprocedure!

De behandeling is relatief snel en pijnloos. Twee pad’s worden op de billen, op het doelgebied van de spier geplaatst.

De pad produceert vervolgens intense elektromagnetische golven die onwillekeurige spiersamentrekkingen veroorzaken. Deze samentrekkingen veroorzaken het vrijkomen van vrije vetzuren, die vetafzettingen afbreken en de spiertonus en kracht vergroten, vergelijkbaar met de manier waarop een situp of lunge zou doen.


Ook mannen willen strakke billen!

Het is voor iedereen man nuttig om de bilspieren te trainen. Het zijn spieren die dagelijks ontelbare keren worden aangesproken bij bijvoorbeeld het traplopen, bij het bukken om de boodschappen uit de auto te tillen of om achter een bureau plaats te nemen. De bilspieren vormen ook de explosieve kracht achter bepaalde sporten, zoals wedstrijdzwemmen, voetbal en hockey.

De bilspieren worden in de sportschool steeds populairder, met goed getrainde billen. Wij vinden al die aandacht voor deze spiergroep helemaal terecht!
Je bilspieren zijn belangrijk voor de balans van je hele lichaam en kunnen je extra kracht geven bij alle bewegingen die je doet. Bilspieren zijn dan ook voor vrijwel iedere sport belangrijk.

En laten we eerlijk zijn, goed getrainde billen zien er natuurlijk gewoon mooi uit!
Een onderontwikkeld achterwerk op een afgetraind lichaam staat raar, en is nergens voor nodig.?? Kan echt niet!


Gespierde strakkere billen wie wil dat niet!!!!

Neem vandaag nog contact met ons op.!