Hoe werkt vet verwijderen met cryo4?

Nieuwste techniek op het gebied van CRYO-behandelingen

Met de CRYO4 is het mogelijk om tot vier zones in 1 behandeling te ondergaan. Er is namelijk beschikking over twee grote pads (XL) twee kleine pads (S).

Afbeelding met vrouw, persoon, bed, computer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe werkt een CRYO behandeling

De CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

In 1 behandeling is het mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen aan te pakken!
5 x een A4 formaat in 1 behandeling!

Behandeltijd en resultaat

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de leefstijl aanpast.

CRYO

Buikvet, love handles of zadeltassen?
Met de CRYO4 behandeling is het mogelijk om
plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

  • Vet definitief weg
  • 4 zones tegelijk mogelijk
  • Zeer groot behandeloppervlak
  • Veilig en pijnloos
  • Geen herstelperiode
  • Non-invasief
  • Temperatuur -5 graden

Afbeelding met muur, binnen, bed, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving
Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering
De CRYO4 is een uniek systeem. Buiten dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Deze cryo-behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen.

Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

Veilig vet verwijderen: natuurlijk en gezond
Alleen vetcellen zijn gevoelig voor deze kou. Hierdoor worden andere cellen, zenuwen, bloedvaten en pigmenten niet beïnvloed. De behandeling is geheel veilig, natuurlijk en gezond voor het lijf.

Een cryo behandeling… als sporten en afvallen niet voldoende is!

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ons lichaamsvet heeft een opbouw in meerdere lagen. Door goede voeding en sporten kan de onderste vetlaag worden verminderd. Deze laag zit dicht op de spieren.

De volgende vetlaag zit net onder de huid. Door een mindere doorbloeding in deze ‘stugge’ laag met vetcellen hebben sport en gezond eten vaak niet voldoende effect om het vet hier aan te pakken. Wil je ook van deze hardnekkige vetlaag af? De cryo behandelingen rekenen hiermee uitermate goed af door de gecontroleerde koeling.

Wij werken met Medisch gecertificeerde hoogwaardige technologische apparatuur,

Voor een gratis intakegesprek of meer informatie.
ik wil een afspraak