Definitief afscheid nemen van cellulite en pijn in de benen!

Compressietherapie is een klinisch bewezen op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. Je ligt in een soort luchtdrukpak waar volgens een bepaald programma, afhankelijk van het doel, lucht in wordt gebracht en weer wordt afgezogen. De nieuwste ontwikkeling bij de door ons toegepaste techniek van compressietherapie is de massage van benen, buik en billen..

Compressietherapie wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Bijvoorbeeld voor de behandeling van cellulite en voor lymfedrainage, maar ook als sportmassage of ontspannende relaxmassage.

Je benen hebben het zwaar te verduren en verdienen af en toe wat extra aandacht en verzorging. Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan.

Afbeelding met persoon, kleding, dragen, lucht Automatisch gegenereerde beschrijving

Compressiebehandeling

Therapie is een belangrijke en bewezen succesvolle therapie voor de behandeling van lymfoedeem, mits opde juiste wijze ingezet.

Therapie, ook wel pressotherapie genoemd, wordt druk uitgeoefend met behulp van een pomp in combinatie met een luchtgevulde, meer-kamermanchet om zo vocht uit een oedeemgebied te verplaatsen.Compressie therapie is een op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. In een luchtdrukpak wordt ritmisch lucht in gebracht en weer af gezogen. Deze passieve therapie zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en lymfestroom en stimuleert het metabolisme. Wanneer de lymfestroom weer goed functioneert reinigt het lichaam zichzelf. Klachten zoals vermoeidheid, pijn in de benen, futloosheid en cellulitis zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Is deze methode geschikt voor u?

Voor zowel vrouwen als mannen die hun figuur willen verbeteren, last hebben van ophoping afvalstoffen, vermoeidheid of oedeem.

Welke resultaten kan ik verwachten?

  • Zichtbare vermindering van cellulite

  • Geleidelijk gladder wordende huid

  • Omvangvermindering

  • Verhoging van vetverbranding

  • Ontgifting

  • Verbetering van bloedcirculatie en lymfestroom

  • Behandeling van oedeem

  • Vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze en/of pijnlijke benen

  • Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten!

Compressietherapie, voor de mooiste benen!!
Compressietherapie is een klinisch bewezen op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. Je ligt in een soort luchtdrukpak waar volgens een bepaald programma, afhankelijk van het doel, lucht in wordt gebracht en weer wordt afgezogen. De nieuwste ontwikkeling bij de door ons toegepaste techniek van compressietherapie is de massage van benen, buik en billen.
Hierdoor wordt de regeneratie van de huidcellen versneld met als resultaat; een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en een gladdere, flexibelere huid. Voor een beter resultaat kan compressietherapie zonodig worden gecombineerd met Cryo behandeling of AVI-Slim

Het lymfestelsel
Net als de bloedbaan waarin bloed circuleert heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren maar zijn ook weerstandsensors. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand. Lymfevocht is een kleurloze vloeistof die de cellen voedt en reinigt. Wanneer de lymfecirculatie niet goed werkt reinigt het zichzelf niet meer voldoende.