Behandeling

EMSlim is ideaal voor personen die bijzonder geïnteresseerd zijn in fitness en die tegelijkertijd hun spiermassa willen vergroten en tegelijkertijd vet willen verminderen, maar niet de tijd of het vermogen hebben om zoveel mogelijk te bewegen.

Deze snelle behandeling maakt gebruik van een uniek magnetisch veld, zodat de

spiervezels creëert, tot 20.000-30.000 samentrekkingen in een enkele 30 minuten durende behandeling.

“Dat is net als duizenden sit-ups doen terwijl je op een tafel aan het spelen bent op je telefoon? of zaken doet,”

Bouw spieren op en verbrand vet

EMSlim bouwt je spieren op, ze worden aan het werk gezet: maar liefst zo’n 20.000-30.000 contracties tijdens een behandeling van 30 minuten. Wat een massive work-out: 20.000-30.000 squats of sit-ups in 30 minuten! De brandstof die de spieren hiervoor nodig heeft? Juist! vet!

Zoveel vet, dat de vetcellen zelfs ten gronde kunnen gaan,

“Als je net de spierspanning hebt verhoogd en je hebt er veel vet over, zou je het niet zien, toch? EMSlim is een combinatie van het afbreken van vet en het verhogen van de spierspanning, zodat je de spieren eronder kunt zien, ” Je krijgt misschien geen six-pack, maar je krijgt een four-pack ”

Patiënten beginnen met twee tot drie behandelingen per week van 30 minuten per keer gedurende drie weken voor een totaal van zes behandelingen, of het nu voor uw buikspieren of billen is.

De effecten van de behandelingen kunnen tot zes maanden aanhouden. Onderhoudt in de tussenliggende tijd is een must.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk!

De manier waarop EMSlim werkt, is eenvoudig.

Eerst bespreken wij u wensen en neemt de medewerker van Beauty Slim een weeganalyse van u.

Na het gesprek neemt u plaats op het behandelbed. We plaatsen een pad op uw probleemzone, buik of billen. De elektromagnetische technologie van EMSlim induceert dan supramaximale contracties die, afhankelijk van de plaatsing, crunches of lunges veroorzaken. Dit de geduurde 30 min per behandeling.

Er is nauwelijks tot geen pijn of downtime, hoewel sommige klanten de volgende dag wat lichte spierpijn voelen, zoals ze in de sportschool hadden uitgewerkt.

Verminder vet en bouw gelijktijdig spieren op!

Voor iedereen die tot nu toe niet in aanmerking kwam voor een Figuurcorrectie?
Neem vandaag nog contact met ons op!