Gespierde platte buik en strakkere billen

De EMSlim is het nieuwste systeem die de meest uitgebreide oplossing voor lichaamscontouren in esthetiek zullen creëren om vetreductie aan te pakken, die de basis vormt voor de behandeling, en spierversteviging en huidverstrakking. “

Stel je voor: 20.000-30.000 sit-ups of squats! in 30 minuten.
(sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken)

Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen,

 

 

Hoe krijg je als vrouw een mooie platte buik?

Elke vrouw heeft buikspieren, maar bij de een zijn ze beter zichtbaar dan bij de ander. Hoe meer vet er op je buik zit, hoe minder goed je spieren te zien zijn. Is je buik niet plat en strak, dan heeft dat vooral te maken met je vetpercentage en niet zo zeer met een gebrek aan spieren. Om lichaamsvet te verbranden moet je een negatieve energiebalans creëren: je moet meer calorieën verbruiken dan dat je binnenkrijgt. Voeding is hierin cruciaal. Met alleen trainen ga je het niet redden.

Afslanken kan op meerdere manieren, spieren zijn essentieel bij het behalen van succes.

Veel vrouwen maken de zelfde fout en gaan zo weinig mogelijk eten zonder te weten wat ze eten en hoeveel en dat is de grootste fout die je kunt maken Zo weet je niet wat je binnen krijgt.
Goede voeding en buik oefeningen is de sleutel voor platte buik.!


Hoe komen we van hun beruchte
’50-plus-buikje’ af?
Klopt het dat de afname van testosteron bij oudere een rol speelt in het ontstaan van een 50-plus-buikje? En zorgt voeding die het gehalte aan oestrogeen verhoogt ervoor dat je nog minder testosteron aanmaakt en dus aankomt?
En eerlijk is eerlijk, het is ook niet zo makkelijk om een buikje te voorkomen, zeker niet als je boven de 50 bent en je hormonen uit balans zijn. Na de overgang neemt het aantal vrouwelijke hormonen af en wordt de vetverdeling op je lichaam anders. Maar het kan dan niet makkelijk zijn om een platte buik te houden of te krijgen, het is zeker niet onmogelijk.

Start met gezond eten en sporten en misschien kan EMSlim u een handje bij helpen.!!