EMSlim voor een strak en gespierd lichaam

De EMSlim is de meest geavanceerde en intensieve spiersimulator in de geschiedenis.
De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand.
Het is ontworpen voor esthetische doeleinden, met twee applicators met een zeer hoge intensiteit. Het is een baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het vet verbrandt en spieren opbouwt. De sleutel tot een strak en gezond lichaam.

De (High Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation) energie dringt tot diep in het spierweefsel door. Deze energie stimuleert en traint de spieren intensief. Met de voorgeprogrammeerde programma’s is het mogelijk verschillende lichaamsdelen te trainen voor verschillende doelen.
Bovendien vereist de behandeling geen anesthesie, incisies of ongemak. In feite kan je gewoon achterover leunen en ontspannen.
De EMSlim zorgt voor 20.000 tot 30.000 contracties van de spieren en dat voelt als een intensieve work-out. Dit noemen we inactieve training. Deze training geeft hetzelfde effect op het menselijk lichaam: spieropbouw en vetafbraak!

Dit is de meest effectieve methode voor het verkrijgen van een plattere en gespierde buik en strakkere billen.

Buikspieren zijn niet alleen goed voor je wasbordje/sixpack maar ook voor de rest van je lichaam. Een platte(re) buik is mooi, …
Je romp is een belangrijk onderdeel van je lichaam, omdat alle vitale organen zich daar bevinden.
De buikspieren vormen het centrum van je kracht. Van daaruit wordt alles aangestuurd. Je gebruikt je buikspieren vaker dan je denkt. Als dit spiersysteem niet stabiel is, gaat het lichaam dat compenseren.
Zwakke buikspieren kunnen rugklachten veroorzaken, of verergeren.
Buikspieren trainen zorgen ook voor vetverbranding en zorgen dat die sixpack sneller zichtbaar zal worden op je buik. En het maakt het mogelijk om een geweldig lichaam te krijgen.

De EMSlim is het nieuwste systeem die de meest uitgebreide oplossing voor lichaamscontouren in esthetiek zullen creëren om vetreductie aan te pakken, die de basis vormt voor de behandeling, en spierversteviging en huidverstrakking. “

Stel je voor: 20.000-30.000 sit-ups of squats! in 30 minuten.
(sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken)

Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen,

 

 

Hoe krijg je als vrouw een mooie platte buik?

Elke vrouw heeft buikspieren, maar bij de een zijn ze beter zichtbaar dan bij de ander. Hoe meer vet er op je buik zit, hoe minder goed je spieren te zien zijn. Is je buik niet plat en strak, dan heeft dat vooral te maken met je vetpercentage en niet zo zeer met een gebrek aan spieren. Om lichaamsvet te verbranden moet je een negatieve energiebalans creëren: je moet meer calorieën verbruiken dan dat je binnenkrijgt. Voeding is hierin cruciaal. Met alleen trainen ga je het niet redden.

Afslanken kan op meerdere manieren, spieren zijn essentieel bij het behalen van succes.

Veel vrouwen maken de zelfde fout en gaan zo weinig mogelijk eten zonder te weten wat ze eten en hoeveel en dat is de grootste fout die je kunt maken Zo weet je niet wat je binnen krijgt.
Goede voeding en buik oefeningen is de sleutel voor platte buik.!

Start met gezond eten en sporten en misschien kan EMSlim u een handje bij helpen.!!