Ontharen voor vrouwen

Ontharen woord steeds populairder. Veel vrouwen willen graag op een veilige, snelle en comfortabele manier van hun ongewenste haargroei af. Geen gedoe meer met wax. scheermes en pincet. Na een beperkt aantal behandelingen is het gewenste resultaat bereikt. Uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf vrouwen vindt dat ze overbeharing heeft.

Afbeelding met persoon, binnen Automatisch gegenereerde beschrijving

Bikinilijn ontharen

Voortaan elke zomer heerlijk met een gladde huid op vakantie of naar het strand? Bikinilijn ontharen door middel van Laser is dé oplossing. Laat je bikinilijn en schaamstreek professioneel met de modernste techniek ontharen..

Ontharing van billen & bilnaad

Op de billen of in de bilnaad kunnen vervelende, ontsierende haren groeien. Zowel bij mannen als vrouwen. In enkele gevallen geven deze haren aanleiding tot ingroeiers, waardoor er ontstekingen ontstaan. Deze haren kunnen op meerdere manieren verwijderd worden.

Bovenlip & kin ontharen
Afbeelding met persoon, binnen Automatisch gegenereerde beschrijving
Ongewenste haargroei op uw bovenlip? Stop voorgoed met epileren of harsen. Kies voor permanente ontharing van je bovenlip. Haartjes op de kin zijn vaak dikker en sterker dan op de bovenlip. Ze zijn onnodig ontsierend en als je ouder wordt verschijnen er steeds meer door hormoonveranderingen. Epileren geeft ook vaak bultjes op deze zo zichtbare plek. Kies nu voor een altijd gladde kin.

Oksels ontharen
Afbeelding met kleding, vrouw Automatisch gegenereerde beschrijving

Eén van de meest zichtbare plekken waar je geen haren wilt zien, zijn je oksels.
Na het scheren ontstaan al snel weer stoppeltjes en nieuwe haartjes. Vaak al na een dag. Vind je het ook vervelend om iedere dag je okselhaar te scheren? Door je oksels te behandelen met Laser heb je geen kans meer op ontstekingen en hoef je nooit meer te scheren of te harsen.

Ontharing van je benen

Afbeelding met persoon, zitten, kleding Automatisch gegenereerde beschrijving

Wil je ook het voorjaar beginnen met gladde mooie benen? Zonder die vervelende stoppels? Als de eerste zonnige dag komt en de korte rokjes en korte broeken weer uit de kast komen, begint vaak ook weer het regelmatig scheren, harsen en epileren.
Blote benen zijn pas echt mooi als deze glad onthaard zijn. Schoonheid is dan ook de voornaamste reden waarom vrouwen hun benen ontharen. Behaarde benen bij vrouwen worden als onaantrekkelijk ervaren.

Gratis Consult

Interesse in permanente ontharing? Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake doen we een aantal testflitsen om te kijken hoe je huid reageert. Je kunt direct ervaren hoe duurzaam ontharen met LHE aanvoelt en bepalen of het iets voor je is.

Onze tarievenlijst: Duurzaam ontharen