Het geheim van vetreductie

Afbeelding met kleding

Automatisch gegenereerde beschrijving

TherraWave  technologie genereert elektromagnetische golven met een frequentie van 27,12 MHz, die selectief vetcellen (adipocyten) verwarmen, waardoor het natuurlijke proces van apoptose wordt geactiveerd. Vervolgens worden vetcellen uitgescheiden door het lymfestelsel.

ISRF-technologie biedt een niet-invasieve manier om vet effectief te verminderen in doelgebieden van het lichaam, wat resulteert in een merkbare afname van het volume, met correctie van lichaamscontouren. In zijn effect verschilt de technologie van andere elektrische factoren, het heeft geen invloed op zenuw- en spiervezels, maar verwarmt selectief de cellen van het onderhuidse vetweefsel van een persoon. Een afname van de dikte van vetweefsel treedt onmiddellijk op tijdens de procedure.

 

 

 

APOPTOSE – Het geheim van vetreductie

STAP 1 STAP 2 STAP 3
De Therrawave verwarmen van de vetcellen. Vetcellen sterven en witte bloedlichaampjes vervoeren deze naar de lever. De lever ruimt de doden cellen op en hiermee is het proces beëindigt. Na een week kan een volgende behandeling plaatsvinden.