ULTRA-WAVE behandeling

De TherraWave is een doorbraak in niet-invasieve vetverwijderingsbehandelingen.
U ligt comfortabel en ontspan terwijl uw vet selectief wordt gericht en verstoord.
De TherraWave maakt gebruik van radiofrequentie, een vorm van warmte-energie die veilig is te gebruiken op alle huidskleuren.
De vetcellen worden verwarmd en vervolgens vindt  vetceldood plaats. De inhoud van deze vetcellen komt vrij en deze worden vervolgens verwerkt door de lever. Dit proces duurt ongeveer 7 tot 10 dagen, wat wilt zeggen dat uw resultaten vrij snel zichtbaar zijn.!
Vergeet niet dat er geen uitvaltijd zal zijn of enige vorm van zwellingen of blauwe plekken.
De TherraWave heeft het grootste behandeloppervlak van de hele industrie, waardoor grote delen van het vet in één keer behandeld kunnen worden. Dit reduceert de kosten en maakt het sneller.

De TherraWave kan tot 60% van de behandelde vetcellen verwijderen.

ISRF™, interactieve selectieve radiofrequentie, is een non invasieve methode om effectief in het behandelgebied vet te verminderen. De Therrawave levert selectief RF-energie op de vetlaag welke een andere impedantie heeft dan overig weefsel.

Na een reeks van vier tot 5 behandelingen (van ieder 45 minuten) tonen klinische onderzoeken aan dat de Therrawave methode consistente zichtbare en meetbare resultaten oplevert.

DEFINITIEVE VETVERWIJDERING TOT 60% VAN
DE BEHANDELDE VETCELLEN

Wat is TherraWave?

TherraWave is een-apparaat dat wordt gebruikt om ongewenst vet te elimineren. TherraWave gebruikt hoogfrequente radiofrequentie om de vetlaag van de buik zachtjes te verwarmen, waardoor warmteschade ontstaat die ongewenste vetcellen doodt. De temperatuur zorgt voor de vernietiging van vetcellen welke permanent zijn afgebroken. Het omliggende weefsel blijft hierbij onaangetast.
Het resultaat is een veilige en natuurlijke afname van vetweefsel.

Behandelzones:
Buik
Love handles
Billen
Bananenrol
Dijen

De TherraWave  warmte stimuleert tevens de aanmaak van collageen en elastine waardoor de behandelde zone afslankt en verstevigt.
Na een reeks van vier tot 5 behandelingen (van ieder 45 minuten) tonen klinische onderzoeken aan dat de Therrawave methode consistente zichtbare en meetbare resultaten oplevert.