Ontharen bij mannen Afbeelding met persoon, kleding, man, lucht Automatisch gegenereerde beschrijving

Steeds meer mannen grijpen behalve naar het scheermesje ook naar de hars en ontharingscrème. Body Grooming, oftewel ontharen voor mannen, is hot. En zeker zo populair als bij ontharen bij vrouwen. Permanent ontharen biedt uitkomst.
Geen gedoe meer met wax, scheermes of pincet. Welke reden(en) je als man ook hebt om te ontharen, het belangrijkste is dat je tevreden bent met het resultaat.

Bij mannen behoort scheren tot hun dagelijkse verzorging. Niet alleen het gezicht, maar ook borstkas en rug worden steeds vaker ontdaan van overtollige haargroei. Of ‘de boel’ wordt netjes getrimd, zoals bij oksels en schaamstreek. Vanuit cosmetisch en hygiënisch oogpunt, maar ook omdat overbeharing lastig kan zijn. Jeuk, irritatie van ingegroeide haren, warmte en zweten. Er zijn dus ook voor mannen talloze redenen om aan (definitieve) ontharing te denken.

Het ontharingsgebied bij mannen

In de salon van Nu Duurzaam Ontharen komen mannen voor het definitief ontharen van de volgende deelgebieden:

 • Armen
 • Gezicht (totaal)
 • Benen
 • Borsthaar
 • Oksels
 • Oorschelp
 • Baard (lijn)
 • Bikinilijn man
 • Rug
 • Schouders en nek
 • Geslachtsdeel
 • Billen

Borst en rug ontharen bij mannen

Veel mannen hebben beharing op de borst en in een aantal gevallen ook op de rug. Beharing kan heel oncomfortabel zijn, zoals bijvoorbeeld bij het sporten. Daarnaast biedt beharing bacteriën de kans om zich lekker te nestelen. Dit leidt vaak tot jeuk of nog erger: ontstekingen. Bovendien wordt overtollige haargroei op de rug vaak gezien als minder hygiënisch en minder erotisch. De rug is dan ook één van de meest behandelde zones bij de man. Ook wordt het bij mannen met een gespierd bovenlichaam vaak als visueel storend gezien. Er zijn dus veel verschillende redenen voor mannen om te ontharen.

Rug of borst ontharen met LHE

Armen, benen en oksels

Het ontharen van armen of benen bij mannen is minder gebruikelijk. Dit gebeurt bij sporters zoals worstelaars of wielrenners. Het ontharen van de oksels komt wel steeds vaker voor. Echter verkiezen mannen het bijwerken van de haargroei boven het compleet verwijderen.

Gezichtontharing bij mannen

Ontharen van het gezicht of ongewenste gezichtsbeharing: ook mannen hebben er mee te maken. Jong en oud. Of het nu haargroei boven de lippen, op de kin of de bakkebaarden zijn…we willen er definitief van af, Harsen, scheren en epileren zijn maar tijdelijke oplossingen. Behandeling met Laser biedt uitkomst. Voor zowel vrouwen als mannen. En is geschikt voor elke vorm van gezichtsbeharing.
Het ontharen van het gezicht met laser bevrijdt mannen van het dagelijkse scheren en ongemakken als ingegroeide haren, ontstoken haarzakjes en een geïrriteerde huid.

LHE: veilig, snel en effectief

Voor mannen biedt behandeling van de overtollige haargroei met laser een alternatief voor wax, scheermes en pincet. Naast gezichtsbeharing komen ook oren, neusharen en de hals in aanmerking voor LHE-ontharing.

Gratis consult

Interesse in permanente ontharing? Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake doen we een aantal testflitsen om te kijken hoe je huid reageert. Je kunt direct ervaren hoe duurzaam ontharen met LHE aanvoelt en bepalen of het iets voor je is.

Onze tarieven: Duurzaam ontharen