Dé specialist voor het verwijderen van ongewenste haargroei!

Laserontharing

Heeft u als vrouw last van ongewenste en/of overmatige haargroei in het gezicht, onder de oksels, bij de bikinilijn of op uw benen? Of heeft u als man last van overtollige haargroei op de borst, buik, schouders of rug? Laserontharing is een veilige, snelle, effectieve en pijnloze manier om ongewenste beharing te verminderen.

Nooit meer epileren, waxen, harsen, scheren? Laat je ontharen met de nieuwste methode .De snelste, meest effectieve en veiligste manier van duurzame ontharing voor hem en haar. En het minst pijnlijk!

Wil je af van die steeds terugkerende ongewenste haargroei?

Haargroei op ongewenste plekken is vervelend. Voor vrouwen, maar ook voor mannen. Overtollige haargroei ontsiert je lichaam en je moet regelmatig tijd vrij maken om de ongewenste haren te verwijderen. Bovendien kunnen haartjes ingroeien en ontsteken.

Ook genieten van een mooi, glad en duurzaam resultaat?

 • Effectief en veilig ontharen
 • Gladde en stoppelvrij huid
 • Geen ingegroeide haren meer
 • Integraal coolsysteem voor meer comfort
 • Gratis consult
 • Voor ieder huidtype geschikt

Gratis consult

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. U krijgt daarin een huidanalyse, adviezen over de beste behandeling en u kunt een gratis proefpuls ervaren.

 

Wat is Duurzaam ontharen

De laser is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot 95%. De laser is geschikt voor ieder huid en haartype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden.

Zo kunnen wij u het gehele jaar door behandelen.


Zijn de resultaten van laserontharing definitief?

Onze laserontharing behandeling vallen uw haren na twee tot vier weken uit. Niet schrikken, want het lijkt alsof ze groeien, maar de afgestorven haren worden door uw huid naar buiten geduwd.

Behandelbare cliënten (waarbij het haar voldoende pigment bevat) hebben, afhankelijk van het te behandelen gebied, huidskleur en geslacht van de cliënt en het apparaat waarmee gewerkt wordt, gemiddeld na vijf tot acht behandelingen resultaat.

Een 100% resultaat kan helaas niet gegarandeerd worden. Na de behandeling blijven er namelijk donsharen achter en deze kunnen zich in de loop van de jaren onder invloed van hormonen, medicatie of overmatige irritatie tot nieuwe volwassen haren ontwikkelen. Deze haren kunnen dan eventueel weer behandeld worden om een optimaal resultaat te bereiken of te behouden.


Hoe het werkt:

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoe lichter de huid en hoe donkerder de haar, hoe minder behandelingen er nodig zijn.

Dit verschilt dus per persoon. Wij bieden daarom een kuurprijs: een vast bedrag voor acht behandelingen.

Mocht u daarna ooit nog een nabehandeling nodig hebben, dan krijgt u deze met 50% korting. Waarom 8 tot 12 keer herhalen?

Dit is een indicatie. Iemand kan na 8 behandelingen al haarvrij zijn maar het kan ook 12 behandelingen duren,

8 tot 12 is een gemiddelde.

Vandaar dat wij een all-in prijs formule hanteren, zodat u niet tegen oplopende kosten aanloopt.

LHE ontharing voor verwijderen van haren op;

 • Armen
 • Gezicht
 • Benen
 • Borst
 • Oksels
 • Bovenlip
 • Baard (lijn)
 • Bikinilijn
 • Rug


Waarom behandelen met laser ontharen?

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -3 is de behandeling ontzettend aangenaam voor u en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.

Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde.

Hierdoor profiteer u van een minimale behandeltijd.

Gratis consult gesprek

Wanneer u interesse heeft in permanent ontharen kunt u een gratis en vrijblijvend intake gesprek inplannen door contact met ons op te nemen. Hier worden een aantal testflitsen gedaan om te kijken hoe uw huid reageert. Verder kunt u ervaren hoe permanent ontharen aanvoelt en bepalen of het iets voor u is.