• DD dash MM dash JJJJ
 • Consumptiepatroon
 • Medische voorgeschiedenis
 • OVEREENKOMST tanden bleken– CLIËNT

  U mag na een behandeling de eerste 2 á 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kunt u het meeste wel weer eten en drinken, behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool, mosterd, kerrie en tomaten ketchup. Koolzuurhoudende dranken moet u ook echt even laten. Dit geldt voor de rest van de dag.  U mag na een behandeling de eerste 12 uur nog niet roken. De volgende dag kunt u weer alles eten, drinken en eventueel ook weer roken.

  Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Bij de meeste mensen wordt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 6 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren.  De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl.  Drinkt u veel koffie en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

  Met het tekenen van dit formulier verklaar ik dat ik alle vragen heb begrepen en naar waarheid heb ingevuld. Deze tanden bleek behandeling mag ook niet gezien worden als een medische behandeling. Maar als een op fris beurt voor u tanden op een natuurlijke manier . En Nu Witte tanden is niet aansprakelijk voor schade aan de tanden, wij gebruiken  van Cosmotology peroxidevrije tandenbleek gel, Onze gel is in Europa gefabriceerd en getest. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan.

 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Uw foto zal alleen voor onze administratiesysteem en klantenkaart gebruikt worden.