Naarmate we ouder worden kan het volume in de wangen verminderen of verdwijnen.
Dit komt doordat de aanmaak van collageen steeds minder wordt naarmate we ouder worden. Hierdoor kan het zijn dat de wangen ingevallen raken of de huid verslapt raakt. maar ook door gewichtsverlies of door zware, emotionele periodes..

Als de wangen zijn ingevallen. Mensen uit de omgeving vragen zich dan af of je je niet goed voelt, of je ziek geweest bent, of gewoon heel moe bent. Ja, ingevallen wangen doen echt afbreuk aan die frisse, jeugdige uitstraling die we eigenlijk allemaal zo lang mogelijk willen behouden.

De wangen behandelen we met injectable fillers Magere wangen kunnen opgevuld worden en dynamische rimpels kunnen met hyaluronzuur de opgevuld filler geeft volume dit zorgt ervoor dat de wangen opgevuld worden en weer ‘bol’ worden. Tevens geeft het versteviging. Een Hyaluronzuur filler is ook een perfecte behandeling voor eventuele rimpels op de wang.

Een natuurlijk resultaat is voor ons even belangrijk als voor u. U bent namelijk het visitekaartje van onze Beautyslim kliniek!

Voor en Nazorg
Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Voor de behandeling Gelieve 30 minuten voor de behandeling van het opvullen van de wangen aanwezig te zijn, zodat wij bij u de verdovende crème kunnen aanbrengen.

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en even te wachten met felle zon of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste
U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank.

Mooie volle wangen worden gezien als een teken van jeugdigheid en vitaliteit. Ze geven jouw gezicht een gezonde, zachte en vriendelijke uitstraling!