Hoe ziet een Therrawave behandeling eruit?

Afbeelding met persoon, binnen Automatisch gegenereerde beschrijving

We plaatsen de grote applicator met ISRF™ boven jouw behandelzone en starten het programma.
De RF-energie dringt door tot de vetlaag en zorgt hier voor een temperatuur van 42 – 45 °C terwijl het omringende weefsel onaangetast blijft bij 40 – 41 ° C.

De temperatuur zorgt ervoor dat vetcellen worden afgebroken.
Het omliggende weefsel blijft hierbij onaangetast. Het resultaat is een veilige, natuurlijke en definitieve afname van vetweefsel.

Een Therrawave behandeling mag maximaal 1 maal per week en duurt 45 minuten.
Gemiddeld zijn er 5 nodig. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. *Klinische onderzoeken tonen aan dat de methode consistente zichtbare en meetbare resultaten oplevert.
Vetreductie d.m.v. ISRF™ is een van de meest effectieve methode’s van dit moment.

ISRF™ (Interactively Selective RF) is een non invasieve behandeling welke effectief vet reduceert in het behandelgebied en dit resulteert in zichtbaar vet verlies.

ISRF™ is sterk afwijkend van andere electrische methodes omdat dit niet de zenuwen en spieren beïnvloed maar selectief de vetcellen opwarmt.

Vetweefsel wordt gemakkelijker verwarmt met een zelfde hoeveelheid energie, dit omdat de huid en spieren veel meer water bevatten dan vet 70-85%, terwijl het vet slechts 13-15% water bevat. Bovenop de water hoeveelheid zorgt de bloed circulatie in het spierweefsel ervoor dat het vetweefsel meer wordt verwarmt.

Hoe moet ik me voorbereiden op een TherraWave-behandeling?

Alle metalen sieraden moeten uit het behandelgebied worden verwijderd.

In het behandelgebied mogen geen piercings, implantaten of spiraaltje zijn.
Heeft u dit wel dan kunt u geen behandeling ondergaan.

In de 1-2 dagen voorafgaand aan de behandeling wordt patiënten verzocht goed gehydrateerd te blijven. Patiënten dienen gedurende de behandelingsdag en zelfs de dag erna voldoende water te

blijven drinken. Water helpt de huid te hydrateren. Hierdoor kan de radiofrequentie-energie van TherraWave gemakkelijk door de huid reizen en de vetlaag effectiever aanpakken.

Afbeelding met automaat Automatisch gegenereerde beschrijving

Tot 60% vermindering van de behandelde vetcellen!

Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.
THERRAWAVE ISRF * klinische onderzoeken door Dept. of Dermatology, Chung Ang University Hospital en BTL.