Afbeelding met binnen, persoon, muur, vrouw Automatisch gegenereerde beschrijvingEen onaantrekkelijk gebit bezorgt sommigen zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen. En dat terwijl een stralende lach je zo aantrekkelijk maakt!

Je tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon.

Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken.
Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen.
Dit zal bij de één meer zichtbaar zijn dan bij de ander.
Evenals je leeftijd speelt ook je genetische aanleg een rol.

De behandeling

 • Tijdens een persoonlijk intakegesprek geven we je een realistisch beeld van de mogelijkheden en neem je plaats in één van onze behandelstoelen.
 • Eerst gaan wij de tanden polijsten daarna worden de tanden gereinigd met een vingerdoekje met speciale reinigingsvloeistof.
 • De lippen worden ingesmeerd met een beschermende crème.
 • Er zal een mondspreider geplaatst om goed toegang te hebben tot de mondhttps://www.nuwittetanden.nl/files/pagecontent/027(1).jpg
 • De bleekgel wordt aangebracht op de tanden.
 • Dan wordt de speciale lamp geplaatst voor de mond en zal je ongeveer 60 minuten zo blijven zitten.De lamp zal de bleekgel verder activeren waardoor het bleekproces optimaal plaats kan vinden.
 • Hierna zal de mond goed gespoeld moeten worden met schoon water en maakt de behandelaar een beoordeling van het resultaat.
  Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel om de kleur van de tanden te veranderen. Een stralend wit gebit is het gewenste resultaat. meestal tussen de 4 tot 7 tinten lichter.

Tanden bleken zonder Peroxide

https://www.nuwittetanden.nl/files/pagecontent/Tand.png

ER BESTAAN 2 SOORTEN TANDENBLEEK BEHANDELINGEN:

 • Een behandeling met waterstofperoxide in een tandartspraktijk;
 • Een peroxidevrije behandeling bij een schoonheidssalon, beautysalon, of bleekpraktijk.

Sinds 1 november 2012 mogen alleen tandartsen bleken met waterstofperoxide. Het gehalte aan peroxide in de bleekgel bij de tandarts  mag maximaal 6% zijn. Deze regels gelden voor alle landen van de Europese Unie. De reden van deze veranderde regelgeving is het grote aantal klachten als gevolg van behandelingen met (hoge concentraties) waterstofperoxide. Denk hierbij aan gevoelige tanden en pijnlijk tandvlees.

Door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt. Cosmotology produceert peroxidevrije tandenbleek gel speciaal voor Nu Witte Tanden. Onze gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxidevrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium Bicarbonaat maakt uw tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide.
Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden.
Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen.

Nu Witte Tanden

Onze bleekgel bevat naast natrium bicarbonaat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven uw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten onze gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

VOOR EN NADELEN

De voordelen van tanden bleken met een peroxidevrije tandenbleek gel zijn:

 • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
 • Snel resultaat (binnen 60 minuten)
 • Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden
 • Goedkoper dan een behandeling met waterstof peroxide bij een tandarts

Het nadeel van bleken met een peroxidevrije bleekgel is de snellere terugloop van het resultaat ten opzichte van bleken met peroxide. Vooral de consumptie van kleurstofhoudende voedingsmiddelen (koffie, rode wijn, tabak, etc…) heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Mensen met een ongunstig consumptiepatroon kunnen de terugloop van het resultaat na het bleken vertragen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een witmakende tandpasta (V-White) en/of poeder (Nr.1 Teeth Whitening Powder)