Iedereen krijgt er – vroeger of later – mee te maken: rimpels boven de lip.
Op jonge leeftijd zie je alleen rimpels of plooitjes als je praat, lacht of je mond beweegt. In rust zijn ze (gelukkig) weer verdwenen. Naarmate je ouder wordt, blijven de lijntjes boven je lip langer staan.

Gelukkig valt er genoeg aan te doen. Afhankelijk van de oorzaak zijn er diverse behandelmethodes die rimpels op de bovenlip kunnen verminderen.
De rokersrimpels / Rimpels kunnen behandeld worden op verschillende manieren. Zo kan het worden opgevuld door middel van Hyaluronzuur. De rokerslijntjes kunnen worden behandeld door “Botox”

Verminderen van rimpels op de bovenlip met fillers
Rimpels op de bovenlip kunnen zeer effectief worden verzacht door de stevigheid in de contouren van de lippen terug te brengen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een filler op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt

Verminderen van rimpels op de bovenlip met botox
Het kan ook noodzakelijk zijn de dynamische rimpels op de bovenlip te verzachten door de spieractiviteit af te laten nemen met botox

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg.