WAT IS EEN NEUSLIPPENPLOOI?
De neuslippenplooi is de lijn die vanaf beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken loopt. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi langzaam maar zeker dieper. Hierdoor krijgt jouw gezicht vanzelf een verdrietige en vermoeide uitdrukking. Naast het ouderwordingsproces kan het ook te maken hebben met erfelijke factoren of door uw levensstijl ( roken, voeding, afvallen etc).
De neuslippenplooi wordt gevuld met een Hyaluronzuur filler. Dit geeft u weer een vriendelijk en jeugdigere uitstraling.

 

Neus-lippenplooi behandeling
Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort, voorbereidend gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien.

Als we de neuslippenplooi willen verminderen, maken we gebruik van fillers. Per persoon verschilt de behandeling. Er wordt als het ware een ‘neuslippenplooi filler’ op maat gemaakt. De cosmetisch arts kan kiezen voor een hyaluronzuur neus-lippenplooi filler

 

Voor en Nazorg
Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Voor de behandeling Gelieve 30 minuten voor de behandeling van het opvullen van de wangen aanwezig te zijn, zodat wij bij u de verdovende crème kunnen aanbrengen.

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de plek waar de prikjes zijn gegeven. Als je dat wilt, kun je dit met een beetje make-up camoufleren. We raden je aan om de dagen na het opvullen van de neus lippen plooi felle zon en andere schoonheidsbehandelingen te vermijden. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dag niet te masseren. Vanaf de 2e dag wordt het wel aangeraden. Masseer altijd van buiten naar binnen toe, dus richting de mond U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank.