Tijdens uw afspraak voor een lipfiller heeft u eerst een gratis consult gesprek met de arts Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

De mond is een van de belangrijkste blikvangers van het gezicht.
Het is vaak het eerste waar de aandacht naar getrokken wordt.
Hierbij geven mooi gevormde, volle lippen een jeugdige, sensuele uitstraling.

Ook je lippen kunnen met de tijd dunner worden door volumeverlies. Een scheefstand of een vorm die niet langer past bij het gezicht, zijn vaak ongewenste gevolgen. Het subtiel en natuurlijk opvullen van je lippen met een hyaluronzuur filler, biedt uitkomst voor vrouw of man.

De arts zal altijd streven naar een juiste verhouding tussen de boven- en onderlip en wanneer gewenst kunnen ook de fijne lijntjes (de zogeheten rokerslijntjes) rondom de mond behandeld worden

Voor en Nazorg
Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Na de lipfiller behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Na de behandeling raden wij bij een lipfiller aan gedurende 14 dagen de lippen twee maal daags twee minuten te masseren.

Blauwe plekken en/of zwelling dit trekt in de loop van de dagen weg.