WAT IS fronsrimpel?
De rimpel is het gevolg van actieve spieren bij de wenkbrauwen. Een fronsrimpel geeft het gezicht een boze uitstraling. Mensen met een duidelijk aanwezige fronsrimpel krijgen dan ook wel eens te horen: “Wat kijk je boos”. Een fronsrimpel bestaat uit meerdere verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Op een bepaalde leeftijd wordt de frons permanent zichtbaar. Dit komt doordat hij zo vaak is geactiveerd, dat de verticale rimpel er altijd is. Mensen die dit hebben kunnen daar ook klachten van krijgen. Een vermoeid of drukkend gevoel kan aan het eind van de dag ontstaan.

Behandeling
Daarom ervaren veel mensen fronsrimpels als storend en wordt de Botoxbehandeling tegen fronsrimpels vaak uitgevoerd
Botox is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft Botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Voor en Nazorg
Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Voor de behandeling Gelieve 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn, zodat wij bij u de verdovende crème kunnen aanbrengen.

Waar je goed op moet letten na de  behandeling is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up.
Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het bloed verdunt.