Priscilla de Winter
Huisarts / esthetisch Arts
Onze Arts is deskundig, professioneel en BIG-geregistreerd.
Drs PV, de Winter, BIG nummer 99916948901

Als esthetisch arts is het mijn passie om cliënten een frisse, jeugdige uitstraling te geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het resultaat. Daarom werk ik enkel met hoogkwalitatieve producten. Wat ik ook uitdagend vind aan dit vak is dat ik veel verschillende cliënten zie. Niet alleen mensen die mooier willen worden, maar ook mensen die ziek zijn geweest en weer de oude willen worden. Ik vind esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Ik heb als doel mensen te helpen om gelukkiger, fris en stralend oud te worden.

Priscilla de Winter
Huisarts / esthetisch Arts
Onze Arts is deskundig, professioneel en BIG-geregistreerd.
Drs PV, de Winter, BIG nummer 99916948901

Gezond en fit blijven bij het ouder worden met daarbij uw ideale bodycontour en een gave huid zonder rimpels is voor velen zeer belangrijk en wenselijk.

BIOGRAFIE

Al vanaf het eerste jaar van de middelbare school had ik een doel, en dat was arts worden.

Direct na het VWO werd ik gelukkig ingeloot voor de opleiding geneeskunde. Na het afronden van mijn coschappen ontving ik in mei 2013 mijn artsenbul. Ik ben toen als ANIOS in de huisartsenpraktijk gaan werken waar ik mijn coschap huisartsengeneeskunde had gedaan. Ik wist het zeker, ik wilde huisarts worden!

Nu ik enige tijd als huisarts werk, waarin vooral de persoonlijke band met patiënten mij aanspreekt, merk ik dat veel patiënten zich afvragen waar zij terecht kunnen met hun cosmetische problemen.

Zo groeide mijn interesse in behandelingen met injectables, zoals Botox en fillers.
Hier heb ik inmiddels een opleiding voor afgerond en ik werk nu samen met Beauty Slim onder leiding van Marcel van Dam, een gedreven man in de wereld van beauty.

Doel

Ik werk nu drie dagen per week als huisarts en een dag per week als esthetisch arts. Dit geeft aan dat ik het persoonlijke contact met mijn patiënten belangrijk vind. Mijn passie is cliënten een frisse, jeugdige uitstraling geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het resultaat. Daarom werk ik enkel met hoogkwalitatieve producten. Wat ik ook uitdagend vind aan dit vak is dat ik veel verschillende cliënten zie. Niet alleen mensen die mooier willen worden, maar ook mensen die ziek zijn geweest en weer de oude willen worden. Ik vind esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Ik heb als doel mensen te helpen om gelukkiger, fris en stralend oud te worden.

Beauty Slim Kliniek staat voor kwaliteit

In onze kliniek voor injectables en huidverjonging kunt u rekenen op kwaliteit. Cliënten ervaren onze kliniek als gastvrij, vriendelijk, professioneel en vernieuwend.
We begeleiden u persoonlijk, zowel voor, tijdens als na de behandeling, en u kunt ons altijd even bellen voor vragen!

Hoe werkt Beauty Slim Kliniek?

U overweegt een cosmetische behandeling, bijvoorbeeld voor het weghalen van rimpels of voor een energieke, frisse uitstraling. Misschien weet u al naar welke behandeling uw voorkeur uitgaat. Of misschien wilt u graag advies over de behandeling die bij u past. Ik help u graag en kijk samen met u naar wat ik voor u kan betekenen.

“Het geeft mij als arts ontzettend veel voldoening om te zien hoe iemand na een behandeling weer gaat stralen.”